Omsider en oppdatering!

Blogger jeg? Ja, det stemmer, jeg har jo en blogg…

Jeg elsker å skape, men hater å vedlikeholde. Derfor blir det ofte slik at jeg lager websider som bloggen min, uten at jeg er veldig flink til å holde den oppdatert. De som kjenner meg forventer kanskje ikke annet, men her kommer i alle fall en aldri så liten oppdatering.

Siden sist jeg var aktiv på «blogger’n» har det stort sett bare handlet om jobb! Jeg er for tiden fungerende hvitevareansvarlig på Expert Klingenberg og det er litt av et prosjekt. Jeg skal ikke gå inn på jobbdetaljer, for det er det ingen som gidder å lese, men det har vært en del å rydde opp i på avdelingen, både fysisk og psykisk. BTW: Er du interessert i jobb? Søkesøke på avd. leder stillingen jeg vil tilbake til dataavdelingen min.

Det har selvsagt ikke bare vært jobb, jeg har vært på ferie (to ganger!) og først nå innser jeg hvor lenge siden det er jeg oppdaterte bloggen. Jeg var i Las Vegas med fruen i påsken, og til spania (også med fruen) i juni. Det kommer nok et eget innlegg med reiseskildring fra Las Vegas, men inntil videre får dere klare dere med bildene i galleriet (link heeeeelt oppe på bloggen)

Det har også vært en del poker, uten at det har vært nevneverdig suksess på det feltet. MEN (og dette er viktig for meg!) jeg har vært i Las Vegas for å spille poker og TJENT penger! Ja, det stemmer, jeg gikk i pluss (på pokeren, ikke turen totalt!) Jeg var i Sandefjord for å spille poker sammen med Sandefjord Kortselskab (SKS), men der gikk jeg IKKE i pluss. Ogsåå her er det tanken å skrive ett eget innlegg, men vi får se hvor langt jeg kommer.

Som dere forstår er det mye jeg gjerne vil skrive om, men så spørs det hvor langt motivasjonen rekker. Nye innlegg vil bli annonsert på twitter (@Cikey_) så det er bare å henge på!

PS: Ja, jeg har endret design på bloggen. Etter siste oppdatering av WP var det ikke lengre mulig å bruke det temaet jeg hadde. Men denne er jo finfin også… Eller?

About Christian