Nytt år – nye muligheter

Kalenderen har omsider skrevet 2011 og ett noe ujevnt 2010 er historie. 2010 var for min del ett år med flere nedturer enn oppturer men så var til gjengjeld de få oppturene som var der ekstreme oppturer. Spesielt ferieturene til USA og Spania var høydare! Men hvem dveler vel ved fortiden? 2011 ser spennende ut på flere måter og byr forhåpentligvis på enda flere oppturer!

Jeg begynner i ny butikk om to knappe uker, denne gangen er det Alnabru som står for tur, og tilbake til Lyd og Bilde. Det blir veldig bra tror jeg, selv om reisen til jobb blir noe lengre enn i dag. Det kommer til å smelle på Alnabru, vær trygg!  TV ‘ene kommer til å gå som varmt hvetebrød, på tross av at det i dag var Expert sin tur til å få tyn i media. Hvem går egentlig inn i en butikk uten forventninger om at selgeren kommer til å gjøre jobben sin, nemlig selge varer…

Neste opptur holdt på å bli spolert helt på tampen, men nå ser det ut som om det løser seg likevel. Jeg har vunnet meg innkjøp i Oslo Open, sponset av Betsson og skal altså på båttur 14-16 januar. Det holdt på å skjære seg da det gikk opp for Betsson at de faktisk måtte reservere lugarer for at vi skulle få bli med, men de har nå lovet meg at de skal løse det, selv om det kan bety at jeg må dele lugar med en eller flere andre. Det spiller egentlig ingen rolle, jeg skal jo ikke være på lugaren uansett, jeg skal jo være i pokerrommet og vinne penger!

Forhåpentligvis vinner jeg litt grunker til NM fondet mitt. NM i poker er nemlig årets store mål. Jeg er veldig gira på å dra ned til Riga og vise hvem som er best i poker her til lands, men med en beinhard økonom som styrer pengebingen (les: kona) så spørs det om jeg ikke må finansiere turen med gevinster i poker. Det kan bli en utfordring siden jeg bare tar pokeren sånn halv-seriøst og som regel vaker rett over «null-profitt-men-null-tap» grensen. Det er vanligvis helt greit, men i år må altså fondet øker med en 15-20 tusen kroner for at NM skal bli en realitet. En førsteplass i Oslo Open er en sikker vei inn med tanke på det i tillegg til nok penger er en NM billett i potten til vinneren.

www.radiopopker.net går også strålende og vi har nå to ganger vært rett under den magiske 100-deltagere grensen (den er bare magisk fordi jeg har lovet at vi skal klare det, vi kommer lett til å bli 200-300 spillere i en turnering før året er omme). Vi har fått til et godt samarbeid med PokerStars og det kan se ut som om det omsider kommer litt «added value» fra den kanten også. Moro å se at vi blir lagt merke til i den store pokerverdenen. Det blir ny båttur med RadiPoker.net i slutten av mars, akkurat i tide til å spille bort NM fondet før NM starter…

Det blir en spennende vår!

Tags: ,

About Christian