NM2011 – Forberedelser

Det nærmer seg årets absolutte høydepunkt, nemlig NM i poker 2011 i Riga! Jeg drar sammen med to av de andre fra Radiopoker.net. Goggen_S og BMWK100 og vi tar av fra Torp tirsdag 12.04 (altså om nøyaktig en uke). Main event begynner onsdagen og vi spiller alle tre dag 1a (startfeltet blir fordelt over to dager) så uansett hvordan det går har vi fri torsdagen før vi forhåpentligvis skal i ilden igjen på fredagen. Jeg har booket fly hjem på lørdagen men dersom ting går som de skal bestiller jeg ny flybillett hjem mandag morgen etter jeg har vunnet norgesmesterskapet (finalebordet spilles søndag) og festet hele natta!

Planen er å blogge fra Riga, og det vil da skje via mobil. Så de nærmeste dagene vil det komme inn noen testblogger, for å sjekke at teknikken fungerer som den skal. Tanken er ett utfyllende blogginnlegg om dagen (type kvelden) og at jeg holder twitter oppdatert løpende. Det er selvsagt ikke sikkert jeg overlever Dag 1, men da blir det uansett stemningsrapporter fra sidegames, og hvordan de andre gjør det.

Jeg har en stake deal med radiopoker.net, som betyr at radiopoker.net betaler inngangsbilletten min til NM (ca. 6500,- NOK) og at de får tilbake 50 % av en eventuell premie. Det er i grunn en finfin deal, for selv om jeg har store planer om å nå veldig langt, så kommer det til å bli et veldig tøft felt med nærmere 1000 stk som også har planer om å vinne. Målsetningen er klar, nemlig å komme topp 5 %. Det er ett ambisiøst mål, men jeg leker jo ikke butikk, jeg kommer for å vinne!

Jeg teller ned dagene til vi reiser, og uansett hvordan det går kommer det til å bli et årets høydepunkt!

Tags: , ,

About Christian