NM – Reisen

20110411-203400.jpgDa er eventyret omsider i gang. Det vil si, jeg sitter på toget til Tønsberg. Det blir en kort stopp hos Goggen_S før vi møter opp med BMWK100 i morgen og setter oss på flyet til Riga!

Jeg benytter togturen til å teste ut «blogge fra mobilen» systemet til WordPress. Så legg gjerne igjen en kommentar om hvorvidt innlegget er leselig eller ikke.

Det er veldig lenge siden jeg har hatt så mye reisefeber som nå, og da hjelper det lite at turen er i gang nå, men at vi ikke er fremme før i morgen…

Foruten bloggen her og twitter kommer jeg også til å poste oppdateringer fra turen på RadioPoker & GamingHill så jeg anbefaler alle å følge med der også. Der blir det videoer, bilder og oppdateringer på «lastlonger» veddemål! Det blir altså mye moro, også for dere som er igjen hjemme!

Tags: , ,

About Christian