Brikkene faller på plass!

Det nærmer seg stadig vekk D-Dagen (les flyttedagen). Den 14 juli er flyttelasset på vei vestover, og nå har vi også fått på plass bolig inntil huset vårt står ferdig. Vi har leid et hus ikke mange meterne fra der jeg vokste opp, og i kort nærhet til barnehagen, og tomten til det nye huset.

Å skaffe seg bolig viste seg å være en utfordring da leiemarkedet i Arna ikke akkurat blomstrer om dagen. Etter flere måneders mislykket leting på finn og lignende endte vi opp med å legge en annonse på facebook. Den ble delt av godt over 30 mennesker og responsen lot ikke vente på seg. Faktisk var det slik at vi først avtalte å leie en helt ny leilighet men etter å ha tenkt oss litt om fant vi ut at den ble i minste laget. Når vi så også fikk tilbud om å leie et helt hus (til nesten tilsvarende leie) . Det var også et stort pluss at plasseringen er langt nærmere aktuell barnehage og mye nærmere vårt nye hus. Det gjør flyttingen i neste omgang mye enklere.

All ære til facebook og «word of mouth» markedsføring (og litt mindre ære til de som ringte og ville leie meg leilighet til blodpris!)

Så nå er det bare å telle ned til flyttingen! Det blir «Sosial treningsøkt» i Bidenkaps Gate 1a den 13 juli, og alle er hjertelig velkommen!

About Christian