Handlerunde – Hvitevarer

Da var feriepengene kommet på konto og det var på tide å få unnagjort litt shopping. Siden jeg slutter i Expert om noen uker måtte vi få på plass hvitevarene til huset (som ikke står ferdig før om ett år) allerede nå. Noe av det tar vi nok i bruk med en gang, mens stekeovn og platetopp nok blir stående på lager.

Det jeg gleder meg mest til er kjøleskapet. Det blir utrolig deilig å omsider ha litt plass igjen til matvarene.

En god hvitevareselger ville nok argumentere for at vi trenger bedre (kraftigere) vask / tørk nå som vi har fått unge, men det ble en avveiing av behov mot budsjett og vekten ble lagt på kjøkkenet denne gangen.

Type Merke Modell
Platetopp Siemens EH651TE11X
Stekeovn Siemens HB33G2540S
Micro Siemens HF25M5L2
Oppvaskemaskin Siemens SN65T053EU
Kjøleskap Bloomberg KQD1250X
Vaskemaskin Samsung WF1704WSV
Tørketrommel Samsung SDC35701

 

About Christian