Handlerunde - Hvitevarer

Da var ferie­pen­ge­ne kom­met på kon­to og det var på tide å få unna­gjort litt shop­ping. Siden jeg slut­ter i Expert om noen uker måt­te vi få på plass hvi­te­va­re­ne til huset (som ikke står fer­dig før om ett år) alle­re­de nå. Noe av det tar vi nok i bruk med en gang, mens steke­ovn og plate­topp nok blir stå­en­de på lager.

Det jeg gle­der meg mest til er kjøle­ska­pet. Det blir utro­lig dei­lig å omsi­der ha litt plass igjen til matvarene.

En god hvi­te­vare­sel­ger vil­le nok argu­men­te­re for at vi tren­ger bed­re (kraf­ti­ge­re) vask / tørk nå som vi har fått unge, men det ble en avvei­ing av behov mot bud­sjett og vek­ten ble lagt på kjøk­ke­net den­ne gangen.

Type Merke Modell
Platetopp Siemens EH651TE11X
Stekeovn Siemens HB33G2540S
Micro Siemens HF25M5L2
Oppvaskemaskin Siemens SN65T053EU
Kjøleskap Bloomberg KQD1250X
Vaskemaskin Samsung WF1704WSV
Tørketrommel Samsung SDC35701

 

About Christian