Info

christian.kvalvag.net er et resultat av at jeg omsider fikk kjøpt meg domenet kvalvag.net. Utgangspunktet for å kjøpe domenet var å skaffe seg en enklere e-postadresse, men når jeg nå likevel har webserver og domene ville det være bortkastet å ikke fylle inn litt innhold også..

Her vil jeg samle mine prosjekter: pokerbordet og arkademaskinen og så blir det antagelig litt blogging i ny og ne også. Jeg kommer også til å publisere artikler / oppgaver jeg har skrevet ved mine studier på ATH / UiB . Mye av dette materialet er allerede tilgjengelig på www.cikeyweb.com men da det primært er en engelskspråklig side er det mer naturlig å publisere de her.Det er også mulig jeg vil publisere en del av bildene mine på siden etterhvert, men det vil jeg komme tilbake til når resten av siden er ferdig.

Blogging er et interessant fenomen, og selv om jeg ikke har noen illusjoner om hvor interessant det er å lese mine tanker om verden vi lever i er planen å mer eller mindre regelmessig oppdatere siden med nye innlegg. Skulle du finne noe av det jeg skriver interessant, provoserende eller engasjerende setter jeg stor pris på tilbakemelding!

About the Author